Raadpleeg uw planningen: Klant | Medewerker

FR | NL

inschrijving

Zodanig uw inschrijving te vervolledigen en uw cv te bespreken om u opdrachten te bieden die overeenstemmen met uw profiel, is het aangeraden u te komen voorstellen aan het agentschap. Bel even het kantoor op +32 743 28 00 om een afspraak te plannen.

Welkom!

Praktische info
Talen
Nee Basis Goed Uitstekend
Frans
Nederlands
Engels
Andere(n)

Als tijdelijke werknemer, aanvaard ik dat tobeone, zonder daartoe verplicht te zijn, me eenmalige opdrachten mag voorstellen in het kader van de uitvoering van contracten met zijn klanten, afhankelijk van hun specifieke behoeften.

Ik mag deze tijdelijke opdrachten van tobeone aanvaarden of weigeren.

Ik aanvaard ook dat de aard, de frequentie, de duur en de voorwaarden van de specifieke opdrachten (duur, werkrooster, plaats van tewerkstelling) die me voorgesteld worden door tobeone, afhankelijk zijn van de aard en het volume van de gevraagde opdrachten door de klanten.

Ik aanvaard ook dat deze samenwerking een raamcontract is, dat op elk moment kan beëindigd worden met onmiddellijke uitwerking en zonder opzegging of vergoeding, die geen verplichting inhoudt voor tobeone en voor mezelf en die erkend dat toevertrouwde opdrachten niet als een contract van onbepaalde duur moeten beschouwd worden, ongeacht de frequentie of herhaling.

Vanaf heden aanvaard ik dat al de sociale documenten electronisch zullen worden verzonden naar het e-mailadres vermeld in dit formulier. De condities van dit gebruik zijn zichtbaar op deze website www.tobeone.be bij de rubriek FAQ en ik heb hiervan kennis genomen.

Ik verklaar dat ik de bovenstaande vragen eerlijk heb beantwoord, en verbind me ertoe om de noodzakelijke veranderingen op tijd door te geven.

* Verplichte velden