Raadpleeg uw planningen: Klant | Medewerker

FR | NL

2b1 is gespecialiseerd in personeelsversterking in de grote distributiesector. Onze teams werken voor de distributeur zelf of voor hun leveranciers. Onze verschillende opdrachten hebben betrekking tot alle beroepen van de detailhandel.

Productbeveiliging

Dankzij een aanwezigheid in meer dan 150 winkels, is tobeone ongetwijfeld één van de hoofdsepelers in dit domein. De verschillende beveiligingsmethoden zoals radiofrequentie, electro-magnetisme en electro-akoestiek hebben geen geheim voor de 60 personen die voor 2b1 de beveiliging doen over héél Belux. Dagelijkse opvolging van de medewerker door middel van een gedetailleerd analytisch rapport.

We hebben ervaring in Carrefour, Champion en Mestdagh, Match, Smatch, Delhaize, Brico, Trafic, en verschillende andere verdelers.

Animaties / Degustaties

Introductie van nieuwe smaken, nieuwe producten. Ze laten ontdekken of herontdekken op beurzen of in supermarkten. Onze teams geven u resultaten aan de hand van concrete cijfers!

Zelfstandige winkels

De ideale dienst voor franchisenemers en zelfstandigen die hun teams willen versterken of de planningen beter organiseren.

Dit is een eenvoudig antwoord op de talrijke problemen zoals afwezigheden, vakantie of een personeelstekort. Vulploegen aanwerven voor de rekken aan te vullen of voor de kassaversterking maakt het mogelijk een optimaal evenwicht te vinden tussen het massa werk en de arbeidskracht. Cfr. Vade Mecum.

Sampling

Voor de flyering, de verdeling van samples of kortingsbonnen over heel België, zullen de tobeone teams uw ambassadeurs zijn. Ze zullen indien nodig de gevraagde outfits dragen en glimlach zal te paar gaan met motivatie en pro-activiteit.

Huis-aan-huis verdelingen

Voor de verdeling van folders, flyers of huis-aan-huisbladen, over een grote of specifieke zone (per gemeente, buurt of straat). Tobeone reageert onmiddellijk op uw aanvraag en u kan rekenen op een verdeling binnen de 36 uur dankzij de dagelijkse ervaring van onze medewerkers.

Opstellen van specifieke kaarten, GPS-tracking en exacte verdelingsrapporten zijn extra diensten die enig zijn aan 2b1.

Inventaris / Inplantingen

Tobeone kan u extra personeel aanbieden voor diverse situaties zoals een nieuwe vestiging, een verbouwing of een inventaris.

Onze specialisten die gewend zijn aan het lezen van schappenplannen bieden een aangename versterking tijdens de drukte en de spoedmomenten. Ze integreren zich moeiteloos in de bestaande teams of werken zelfstandig en bieden uiteraard de nodige ervaring en flexibiliteit die vereist wordt tijdens nieuwe inplantingen en verbouwingen.

Web Tools

Met zijn ervaring in de versterking van personeel, heeft 2b1 een specifieke toepassing via deze website ontwikkeld met een dreevoudig objectief.
- De mogelijheid bieden aan zijn medewerkers om hun planning te raadplegen en hun contracten te downloaden.
- De mogelijkheid bieden aan zijn klanten om online en op een eenvoudige manier personeel te bestellen
- De mogelijkheid bieden aan zijn klanten om hun weekelijkse planningen aan te maken, te dupliceren, aan te passen en te analyseren, over één of meerdere winkels.

Sales Forces

Indien u de verkoopkrachten op herhaaldelijk, promotionele of tijdelijke basis wil uitbesteden over heel België vindt u bij 2B1ervaren en onmiddellijk beschikbare profielen.

Mystery shopping /
Price Audit

De mystery shoppers van 2b1 beschikken over de nodige ervaring om de gevraagde winkels, ongeacht de grootte, te bezoeken. Op occasionele of herhaaldelijke basis, zullen onze medewerkers, met de nodige discretie, jullie antennes op het terrein zijn.

jobs

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe profielen
om onze teams te voltooien.

Schrijf je in!